Ben je een EU-ondernemer met een btw nummer? Alsjeblieft registreer alvorens te bestellen.

Hoe ben jij geïnspireerd geraakt voor floating?

Hoe ben jij geïnspireerd geraakt voor floating?

Ik ben waarschijnlijk geen boekenwurm, maar in een (andere) dip van mijn leven, die van 2008, kwam ik dit boek tegen: 'Leven vanuit vrije wil' geschreven door Harry Palmer.

Het werd me aangeraden door een gezondheidsdeskundige. Hij deed dat om mij tot bredere perspectieven te brengen rond mijn gegeven lichaamsuitdagingen. Ik las het volledig en OMG dit was een BLOWOUT!

In dit boek beschrijft de auteur niet alleen de inzichten die hij verkreeg over de waarden van het leven, maar helpt hij je ook om daar ZELF te komen en om naar betere manieren van SAMEN LEVEN te gaan. Een van de methodes die hij gebruikte was FLOATING. Hij deed dat gedurende 8 SUCCESVOLLE WEKEN in zijn eigen huiskamer in 1986!

Door het lezen van die drie hoofdstukken over zijn float tank was ik helemaal geïnspireerd om er zelf ook achter te komen. Ik ben niet zo'n snelle volger maar in 2014 ben ik eindelijk begonnen.

Mijn vrouw Alicia en ik hebben de eer genomen om dit boek kort aan jullie voor te stellen op ons Instagram account floatland_europe.

Later vind je er enkele uittreksels uit. Deze service bieden we dus aan voor niet-boekenwurmen, zoals ikzelf 😉

Veel plezier ermee,

Geert and Alicia


 Alicia with Living Deliberately Book Harry palmerFloatland Living Deliberately Book Harry PalmerFloatland Living Deliberately Harry Palmer backside

Photo #2 Credit: Avatar Bookstore